HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyros Inspireret Kylling
topBanner
Gyros-inspireret kylling

Gyros-inspireret kylling

med bløde perlecouscous og hummusdressing

I aften laver vi en lækker kyllingeret i form af perfekt kylling, som får skøn smag af vores færdiglavede krydderiblanding Jorden Rundt. Vi serverer vores kylling med perlecouscous, som vi koger med kyllingebouillon. Vi laver også en velsmagende tomatsalat med rødløg, agurk og dild, som vi topper med en cremet hummusdressing.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutenægsennepsesammælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

300 g

Kyllingebryst, strimler

4 g

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

25 g

Hummus

(Indeholdersesam)

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)597 kcal
Energi (kJ)2500 kJ
Fedt10.79 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat69.82 g
Sukker10.3 g
Protein51.01 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend kylling med Jorden Rundt og et nip salt i en skål. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Hak dild groft. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat og agurk groft.

4

Bland yoghurt, hummus [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en lille skål.

5

Bland rødløg, agurk, tomat, halvdelen af dild, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

6

Anret perlecouscous og tomatsalat i dybe tallerkener. Top med kylling. Dryp med hummusdressing. Drys med resterende dild.