Skip to main content
Grøntsagspizza med græsk salatost
Grøntsagspizza med græsk salatost

Grøntsagspizza med græsk salatost

med ranchdressing og grøn salat

Så er det tid til pizza night! Forkæl dig selv med vores Grøntsagspizza og frisk græsk salatost, som toppes med zucchinibånd, rødløg og masser af ost! Nyd den varme pizza med en frisk rucolasalat og en lækker ranchdressing, som er genial som dip til både salat og pizzaskorper!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

35 g

Tomatpuré

4 g

Souvlaki-krydderi

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Purløg

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

40 g

Rucola

75 g

Radiser

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til pizza

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Olie til pizza

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4189 kJ
Kalorier (kcal)1001 kcal
Fedt46.3 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat110.8 g
Sukker13 g
Kostfibre5 g
Protein35.9 g
Salt6.2 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium14.6 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered pizzadej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter. 

Overfør til en bageplade med bagepapir.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Forbered topping
2

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.

Rul pizzadej ud indtil den er 12-15 cm i diameter.

Bag pizza
3

Top pizzadej med tomatsauce, finrevet ost, zucchini, rødløg og olivenolie.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

TIP: Dryp kanten med olivenolie, så den bliver gyldenbrun.

Lav ranchdressing
4

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, yoghurt, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
5

Skyl rucola.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak tomat groft.

Bland rucola, radiser, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret pizza og salat på tallerkener.

Top med græsk ost.

Server med ranchdressing.