Så er det tid til pizza night! Forkæl dig selv med vores Grøntsagspizza og frisk græsk salatost, som toppes med zucchinibånd, rødløg og masser af ost! Nyd den varme pizza med en frisk rucolasalat og en lækker ranchdressing, som er genial som dip til både salat og pizzaskorper!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
35 g
Tomatpuré
4 g
Souvlaki-krydderi
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Purløg
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
40 g
Rucola
75 g
Radiser
1 stk
Tomat
1 spsk
Mel til pizza
1 spsk
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Olie til pizza
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.
Rul pizzadej ud indtil den er 12-15 cm i diameter.
Top pizzadej med tomatsauce, finrevet ost, zucchini, rødløg og olivenolie.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
TIP: Dryp kanten med olivenolie, så den bliver gyldenbrun.
Imens, hak purløg fint.
Bland purløg, yoghurt, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Skær radiser i tynde skiver.
Hak tomat groft.
Bland rucola, radiser, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret pizza og salat på tallerkener.
Top med græsk ost.
Server med ranchdressing.