
Grillpølse
med cremet pastasalat & zucchini
Det er sommer, og vi skal grille pølser! I aften serverer vi de kødfyldte pølser med masser af skønne grøntsager, blandet sammen med pasta til en vidunderlig salat! Udover pasta fylder vi salatskålen med rødløg, tomat, spinat, basilikum og hvidløg, som vi blander med en cremet hvidløgsdressing. Vi griller pølser, zucchini & majs, og så er maden færdig! Skulle der blive rester, smager salaten også rigtig skønt dagen efter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Zucchini
1 pakke
Farfalle
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Tomat
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Hvidløgsfed
2 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Majskolbe
1 pose
Basilikum
250 g
Frankfurter m. ost
½ stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 5)
efter behov
Smør (trin 6)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini på langs i 1 cm skiver. Fjern blade fra majs, og del i to. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både. Skyl spinat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.
Fordel zucchini, majs og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min. GRILL: Dryp grøntsager med en smule olivenolie*, og krydr med salt*, og peber*. Placer direkte på grillen, og grill rødløg i 8-10 min og majs og zucchini i 10-15 min (vend undervejs), eller indtil møre.
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og skyl pasta under koldt vand*.
Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg pølser i 5-7 min, eller indtil gennemstegt. GRILL: Grill pølser i 8-10 min.
Skær tomat i 2 cm tern. Hak spinat og basilikum groft. Pres eller hak hvidløg fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål . Vend pasta, rødløg, tomat, spinat, basilikum (gem lidt til anretning) og hvidløg i skålen.
Anret pastasalat på tallerkener. Top med grøntsager og pølser. Drys med resterende basilikum. Top majs med en klat smør*.