HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrillpølse
topBanner
Grillpølse

Grillpølse

med cremet pastasalat & zucchini

Grillopskrift

Det er sommer, og vi skal grille pølser! I aften serverer vi de kødfyldte pølser med masser af skønne grøntsager, blandet sammen med pasta til en vidunderlig salat! Udover pasta fylder vi salatskålen med rødløg, tomat, spinat, basilikum og hvidløg, som vi blander med en cremet hvidløgsdressing. Vi griller pølser, zucchini & majs, og så er maden færdig! Skulle der blive rester, smager salaten også rigtig skønt dagen efter.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkglutenægsennepsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

270 g

Zucchini

25 g

Farfalle

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Tomat

1 stk

Spinat

2 g

Hvidløgsfed

1 stk

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Majskolbe

½ stk

Basilikum

½ tsk

Frankfurter m. ost

(Indeholdermælk, soja)

efter behov

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt (trin 5)

Smør (trin 6)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3210 kJ
Fedt17.53 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat136.3 g
Sukker11 g
Protein25.73 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini på langs i 1 cm skiver. Fjern blade fra majs, og del i to. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både. Skyl spinat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

2

Fordel zucchini, majs og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min. GRILL: Dryp grøntsager med en smule olivenolie*, og krydr med salt*, og peber*. Placer direkte på grillen, og grill rødløg i 8-10 min og majs og zucchini i 10-15 min (vend undervejs), eller indtil møre.

3

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og skyl pasta under koldt vand*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg pølser i 5-7 min, eller indtil gennemstegt. GRILL: Grill pølser i 8-10 min.

5

Skær tomat i 2 cm tern. Hak spinat og basilikum groft. Pres eller hak hvidløg fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål . Vend pasta, rødløg, tomat, spinat, basilikum (gem lidt til anretning) og hvidløg i skålen.

6

Anret pastasalat på tallerkener. Top med grøntsager og pølser. Drys med resterende basilikum. Top majs med en klat smør*.