topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillpølse

Grillpølse

med cremet pastasalat & zucchini

Det er sommer, og vi skal grille pølser! I aften serverer vi de kødfyldte pølser med masser af skønne grøntsager, blandet sammen med pasta til en vidunderlig salat! Udover pasta fylder vi salatskålen med rødløg, tomat, spinat, basilikum og hvidløg, som vi blander med en cremet hvidløgsdressing. Vi griller pølser, zucchini & majs, og så er maden færdig! Skulle der blive rester, smager salaten også rigtig skønt dagen efter.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Zucchini

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Majskolbe

1 pose

Basilikum

250 g

Frankfurter m. ost

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 5)

efter behov

Smør (trin 6)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3210 kJ
Fedt17.53 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat136.3 g
Sukker11 g
Protein25.74 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær zucchini på langs i 1 cm skiver. Fjern blade fra majs, og del i to. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både. Skyl spinat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

Bag grøntsager
2

Fordel zucchini, majs og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min. GRILL: Dryp grøntsager med en smule olivenolie*, og krydr med salt*, og peber*. Placer direkte på grillen, og grill rødløg i 8-10 min og majs og zucchini i 10-15 min (vend undervejs), eller indtil møre.

Kog pasta
3

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og skyl pasta under koldt vand*.

Steg pølser
4

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg pølser i 5-7 min, eller indtil gennemstegt. GRILL: Grill pølser i 8-10 min.

Lav pastasalat
5

Skær tomat i 2 cm tern. Hak spinat og basilikum groft. Pres eller hak hvidløg fint. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en stor skål . Vend pasta, rødløg, tomat, spinat, basilikum (gem lidt til anretning) og hvidløg i skålen.

Server
6

Anret pastasalat på tallerkener. Top med grøntsager og pølser. Drys med resterende basilikum. Top majs med en klat smør*.