Grillet steak i cremet pebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillet steak i cremet pebersauce

Grillet steak i cremet pebersauce

med stegte grøntsager og rosmarinfritter

Ups, er det allerede lørdag? Hvad skal vi spise i aften? Intet problem, vi har ordnet den skønneste menu, som du tilbereder på under en time. Vidunderlig, perfekt stegt striploin steak med sprøde rosmarinfritter. Fantastisk tilbehør er hvidløgsstegt broccolini, gulerod, rødløg og en cremet pebersauce med fløde.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

150 g

Broccolini

2 g

Groftmalet peber

500 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¾ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4883 kJ
Kalorier (kcal)1167 kcal
Fedt27.9 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat63.3 g
Sukker14.6 g
Protein41.4 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rosmarinfritter
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft), og forvarm grillen til høj varme.

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint. 

Fordel fritter på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) i 5 cm lange stave.

Skær rødløg i 1 cm både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccolini, gulerod og rødløg i 5-6 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber. 

Overfør til en skål, og dæk til med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere.

Grill bøffer
4

Grill bøffer i 2-3 min på hver side, eller indtil tilberedt efter smag.

Overfør til en tallerken, og lad hvile indtil servering.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middellav varme, når fritterne har 5 min tilbage.

Svits groftmalet peber i 30 sek. Tilsæt et skvæt vand, og skrab bunden af panden med en palet. 

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret bøffer, rosmarinfritter og grøntsager på tallerkener.

Top bøffer med pebersauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image