
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse forførende hvidløgsbrød med frisk mozzarella passer til næsten alt, og du griller dem selv i ovnen eller på grill. De er hurtige og lette at bikse sammen, og er klar til at nydes efter 10-12 min under grillen!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Ciabatta
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Kruspersille
2 stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør

Forvarm grillen til høj varme.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.

Bland hvidløg, persille, smør, salt og et nip peber i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Del brød på langs.
Smør med hvidløgssmør, og top med mozzarella.
Grill brød i 10-12 min, eller indtil ost er smeltet.

Skær brød i mindre stykker, og server mens de er varme.