Skip to main content
Grillet ost- og hvidløgsciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Grillet ost- og hvidløgsciabatta

Delevenlig ret | med mozzarella og persille

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Disse forførende hvidløgsbrød med frisk mozzarella passer til næsten alt, og du griller dem selv i ovnen eller på grill. De er hurtige og lette at bikse sammen, og er klar til at nydes efter 10-12 min under grillen!

Allergener:
Hvede
Gerste
Gluten
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

1 g

Mozzarella

1 stk

Kruspersille

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2432 kJ
Kalorier (kcal)581 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat63.2 g
Sukker3.9 g
Kostfibre3.5 g
Protein21.7 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm grillen til høj varme.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Lav hvidløgssmør
2

Bland hvidløg, persille, smør, salt og et nip peber i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

3

Del brød på langs.

Smør med hvidløgssmør, og top med mozzarella.

Grill brød i 10-12 min, eller indtil ost er smeltet.

4

Skær brød i mindre stykker, og server mens de er varme.