Skip to main content
Grillet oste- og hvidløgsciabatta

Grillet oste- og hvidløgsciabatta

Delevenlig ret | med mozzarella og persille

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse forførende hvidløgsbrød med frisk mozzarella passer til næsten alt, og du griller dem selv i ovnen eller på grill. De er hurtige og lette at bikse sammen, og er klar til at nydes efter 10-12 min under grillen!

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Kruspersille

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

Næringsindhold

Energi (kJ)2428 kJ
Kalorier (kcal)580 kcal
Fedt26.3 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat62.9 g
Sukker4 g
Kostfibre3.3 g
Protein21.6 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm grillen til høj varme.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Lav hvidløgssmør
2

Bland hvidløg, persille, smør, salt og et nip peber i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Grill ciabatta
3

Del brød på langs.

Smør med hvidløgssmør, og top med mozzarella.

Grill brød i 10-12 min, eller indtil ost er smeltet.

Server
4

Skær brød i mindre stykker, og server mens de er varme.