HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGratinerede Kidneybønner
topBanner
Gratinerede kidneybønner

Gratinerede kidneybønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:glutensulfittersellerimælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 pakke

Hakkede tomater

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Oregano

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

1 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pakke

Chiliflager

1 pose

Kidneybønner

1 stk

Kruspersille

1 stk

Løg

60 g

Gulerod

1 spsk

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Smør* (trin 3)

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1953.3213 kJ
Kalorier (kcal)466.855 kcal
Fedt9.7545 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat65.7712 g
Sukker25.5 g
Protein16.6012 g
Salt2.8 g
arrow down iconarrow down icon
Ildfast fad
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

3

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk | 2 tsk], balsamico og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

4

Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret bagte bønner på tallerkener.