topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græskarbowl

Græskarbowl

med hvidløgsdressing & hasselnødder

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smag og farver. Udover bagt græskar indeholder retten couscous, kål, forårsløg og salatost. Vi topper med en super lækker hvidløgsdressing og hasselnødder.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Forårsløg

1 pakke

Kikærter

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Grønkål, skåret

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Citron, økologisk

4 g

Saha-Ras

100 g

Græsk salatost

75 g

Fraiche

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)393 kcal
Energi (kJ)1643 kJ
Fedt10.8 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat51.12 g
Sukker1.5 g
Protein15.15 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Bag butternutsquash
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Del butternutsquash [½ stk, 2 pers.] på midten, fjern kerner og skær i tynde både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Saha-Ras. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Kog couscous
2

Bring vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min. Rør rundt med en gaffel.

Forbered råvarer
3

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak hasselnødder groft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Skær citron i både. 

Bland dressing
4

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og hvidløg i en lille skål. TIP: Tilsæt lidt vand, hvis dressingen er for tyk.

Bland couscoussalat
5

Bland grønkål, forårsløg, kikærter, en smule olivenolie* og et skvæt citronsaft i gryden med couscous. Rør godt rundt, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med butternutsquash. Smuldr med salatost [½ pakke, 2 pers.]. Dryp med dressing. Drys med hasselnødder.