I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi frister med klassiske ingredienser fra middelhavslandet. Vi ovnbager kartofler med oregano og citronsaft, og samtidig steger vi svinemørbrad med middelhavskrydderier. Og vi har selvfølgelig ikke glemt den græske salat, vores variant indeholder rødløg, tomat, agurk og salatost. Vi serverer herlighederne med kølende yoghurtdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
500 g
Kartofler
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ g
Oregano, tørret
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Citron
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)