
Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta. I aften laver vi en fantastisk salat med krydret orzo og frisk persille, grønne bønner og spinat. Vi topper vores salat med stegt halloumi, rødløg, agurk, tomat og en frisk pestoyoghurt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
50 g
Cremet pestodressing
1 stk
Tomat
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Agurk
30 g
Spinat
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
180 g
Orzo
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Løg
75 g
Grønne bønner
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til orzotto
2 spsk
Smør til orzotto

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær ender af grønne bønner, og halver.
Kog orzo i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Tilsæt grønne bønner til gryden, når orzoen har 5 min tilbage.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at orzoen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær tomat og agurk i 1 cm tern.
Skyl spinat.
Halver citrusfrugt.
Hak persille fint.

Bland et skvæt citrusfrugtsaft, løg, agurk, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland yoghurt, pestodressing og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær halloumi i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Tilsæt Middelhavsdrøm, salt, et stort nip peber, persille og smør til gryden med færdig orzo, og vend sammen indtil smørret er smeltet.
Lad køle en smule af.
Tilsæt spinat, og vend sammen.

Anret orzosalat i dybe tallerkener.
Top med tomatsalat og halloumi.
Server med pestoyoghurt.