Fransk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret svinekød

Fransk inspireret svinekød

med sennepsdressing og pæresalat

Har du lyst til en delikat aftensmad med franske fornemmelser, så er du landet det rigtige sted. Her får du en velstegt svineschnitzel toppet med karamelliserede løg og en pastinak-kartoffelmos. Hvad der virkelig løfter retten til nye højder en kørveldressingen med honning og sennep, som komplimenterer den friske salat med sprød pære.

Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 stk

Citron

1 pose

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

½ spsk

Smør til stegning

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2696 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker22.6 g
Protein40.6 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav mos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Karamelliser løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Smelt smør i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Lav dressing
3

Hak kørvel fint.

Bland fraiche, honning-sennepsdrssing, kørvel, salt og et nip peber i en lille skål.

Halver citron.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på høj varme.

Steg svinekød med salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav salat
5

Bland pære, salat, et skvæt citronsaft og salt i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret mos, svinekød og salat på tallerkener.

Top kød med løg.

Server med honning-sennepdressing.