
Forkæl dig selv med en ægte luksussandwich. Vores Franskinspireret baconbaguette byder på en velsmagende symfoni af smag med karamelliserede løg og sennepsdressing. Vi serverer den med sprøde fritter og en frisk rucola-pæresalat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
125 g
Bacon, skiver
½ stk
Rosmarin
1 stk
Løg
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
500 g
Kartofler
40 g
Rucola
1 stk
Pære
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
150 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak rosmarin fint.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, rosmarin og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Bland fraiche, mayonnaise, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.
Fordel bacon i et ildfast fad med bagepapir, når der er 15 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 13-15 min, eller indtil gyldent og sprødt.

Skyl rucola.
Halver citron.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Bland rucola, pære, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.

Anret fritter på tallerkener.
Del brød på langs, og smør med en smule sennepsdressing.
Top med bacon, løg og en smule rucolasalat.
Server med resterende salat og dressing.