Fransk inspireret baconbaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret baconbaguette

Fransk inspireret baconbaguette

med sennepsmayo og karamelliserede løg

Forkæl dig selv med en ægte luksussandwich. Vores Franskinspireret baconbaguette byder på en velsmagende symfoni af smag med karamelliserede løg og sennepsdressing. Vi serverer den med sprøde fritter og en frisk rucola-pæresalat.

Allergener:
Sennep
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Rosmarin

1 stk

Løg

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

40 g

Rucola

1 stk

Pære

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4555 kJ
Kalorier (kcal)1089 kcal
Fedt51.5 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat128.9 g
Sukker23.5 g
Protein28 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hak rosmarin fint.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, rosmarin og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Bland dressing og bag bacon
3

Bland fraiche, mayonnaise, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.

Fordel bacon i et ildfast fad med bagepapir, når der er 15 min tilbage af fritternes tilberedningstid, og bag i 13-15 min, eller indtil gyldent og sprødt.

Bland salat
4

Skyl rucola.

Halver citron.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Bland rucola, pære, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Varm brød
5

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Del brød på langs, og smør med noget af sennepsdressing.

Top med bacon, karamelliserede løg og noget af rucolasalat.

Server med resterende salat og dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image