Skip to main content
Fransk inspireret bearnaiseburger
Fransk inspireret bearnaiseburger

Fransk inspireret bearnaiseburger

med karamelliserede rødløg og sprød pæresalat

3.9
(152)

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, her byder vi på en spændende opskrift på fransk inspirerede burgers. Vi bygger vores innovative burgers med sprødstegte oksekødsbøffer, cremet bearnaisesauce, karamelliserede rødløg og frisk spinat. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede fritter og en sprød pæresalat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødløg

2 stk

Pære

250 g

Hakket oksekød

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

30 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 tsk

Sukker (trin 2)

4 spsk

Vand* (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1025 kcal
Energi (kJ)4288 kJ
Fedt40.7 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat118.7 g
Sukker37.5 g
Kostfibre9.8 g
Protein42.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt7.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Karamelliser rødløg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [4 spsk I 8 spsk], sukker [3 tsk | 6 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. 

Overfør til en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], salt [1 tsk | 2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. 

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
4

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Lav pæresalat
5

Opvarm bearnaisesauce i samme stegepande på middelhøj varme i 1-2 min. 

Bland spinat (gem lidt til anretning), pære, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld boller med bøffer, bearnaisesauce, rødløg og spinat.

Server med fritter og pæresalat.