HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFisketacos
topBanner
Fisketacos

Fisketacos

med cajunmayo og tomatsalsa

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.

Tags:StærkHurtig
Allergener:glutensulfitterægsennepfisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Jalapeño

½ stk

Rødløg

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

5 g

Tex-Mex

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3120.0298 kJ
Kalorier (kcal)745.705 kcal
Fedt28.183 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat82.7155 g
Sukker9.1 g
Protein36.3925 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

2

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

4

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Vend snittet salat med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.