Farserede peberfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

med cremet perlecouscous

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol og sæt dig foran ovnen og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rød peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket oksekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Crème fraiche

1 dåse

Tomatpuré

½ stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)544 kcal
Energi (kJ)2278 kJ
Fedt13.62 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat69.87 g
Sukker9.1 g
Protein36.95 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag peberfrugter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve, og fjern kernehuse. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand*. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille og løg [½ stk, 2 pers.] fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg oksekød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg og vand* (se ingrediensliste). Lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Fyld peberfrugter
4

Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med oksekød. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt creme fraiche
5

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med farserede peberfrugter. Drys med resterende persille.