Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol og sæt dig foran ovnen og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rød peberfrugt
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Gulerod
20 g
Finrevet ost
1 pose
Bredbladet persille
250 g
Hakket oksekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Crème fraiche
1 dåse
Tomatpuré
½ stk
Løg
4 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve, og fjern kernehuse. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.
Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand*. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille og løg [½ stk, 2 pers.] fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg og vand* (se ingrediensliste). Lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med oksekød. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.
Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous på tallerkener. Top med farserede peberfrugter. Drys med resterende persille.