
Dukkahhalloumi
med rissalat & appelsindressing
Mmmm - dukkahkrydret halloumi serveret med spændende rissalat, smagsat med hvidløg, friske grøntsager og lækker appelsindressing og appelsinstykker. Lav denne nemme og hurtige opskrift, og regn med en fantastisk smagsoplevelse. Og det bedste, maden er klar at spises efter bare 25 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Rød peberfrugt
15 g
Dukkah
75 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
100 g
Vilde basmatiris
1 stk
Appelsin
200 g
Halloumi
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1.33 spsk
Smør
2.5 dl
Vand
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.
Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.
Del appelsin i to. Pres saften ud af den ene halvdel i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Hak den anden halvdel groft. Hak peberfrugt og spinat groft. Hak persille groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt dukkah, når der er 1 min tilbage.
Vend ris, peberfrugt, spinat, appelsin og 1/2 persille i skålen med appelsindressing.
Anret rissalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille.