topBanner
Dukkahhalloumi

Dukkahhalloumi

med rissalat & appelsindressing

Mmmm - dukkahkrydret halloumi serveret med spændende rissalat, smagsat med hvidløg, friske grøntsager og lækker appelsindressing og appelsinstykker. Lav denne nemme og hurtige opskrift, og regn med en fantastisk smagsoplevelse. Og det bedste, maden er klar at spises efter bare 25 minutter!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælknøddersellerisesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

100 g

Basmatiris, vilde

15 g

Dukkah

(Indeholdernødder, selleri, sesam, jordnødder)

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Appelsin

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ pose

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3082 kJ
Kalorier (kcal)737 kcal
Fedt42 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat56 g
Sukker16 g
Protein31 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør med en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand og et nip salt. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. TIP: Ved at lægge halloumien i koldt vandt mildnes den salte smag.

3

Del appelsin i to. Pres saften ud af den ene halvdel i en stor skål. Krydr med salt og peber. Hak den anden halvdel groft. Hak peberfrugt og spinat groft. Hak persille groft.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt dukkah, når der er 1 min tilbage.

5

Vend ris, peberfrugt, spinat, appelsin og 1/2 persille i skålen med appelsindressing.

6

Anret rissalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille.