Dukkahhalloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dukkahhalloumi

Dukkahhalloumi

med rissalat & appelsindressing

Mmmm - dukkahkrydret halloumi serveret med spændende rissalat, smagsat med hvidløg, friske grøntsager og lækker appelsindressing og appelsinstykker. Lav denne nemme og hurtige opskrift, og regn med en fantastisk smagsoplevelse. Og det bedste, maden er klar at spises efter bare 25 minutter!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

15 g

Dukkah

75 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Vilde basmatiris

1 stk

Appelsin

200 g

Halloumi

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)408 kcal
Energi (kJ)1707 kJ
Fedt32.42 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat2.96 g
Sukker3 g
Protein23.17 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Forbered halloumi
2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

Lav appelsindressing
3

Del appelsin i to. Pres saften ud af den ene halvdel i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Hak den anden halvdel groft. Hak peberfrugt og spinat groft. Hak persille groft.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt dukkah, når der er 1 min tilbage.

Lav rissalat
5

Vend ris, peberfrugt, spinat, appelsin og 1/2 persille i skålen med appelsindressing.

Server
6

Anret rissalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille.