HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconDukkahhalloumi
topBanner
Dukkahhalloumi

Dukkahhalloumi

med rissalat & appelsindressing

Mmmm - dukkahkrydret halloumi serveret med spændende rissalat, smagsat med hvidløg, friske grøntsager og lækker appelsindressing og appelsinstykker. Lav denne nemme og hurtige opskrift, og regn med en fantastisk smagsoplevelse. Og det bedste, maden er klar at spises efter bare 25 minutter!

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:sesamsennepnøddersellerijordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Rød peberfrugt

1.33 spsk

Dukkah

(Indeholdersesam, sennep, nødder, selleri, jordnødder)

2.5 dl

Fraiche

(Indeholdermælk)

Bredbladet persille

Basmatiris, vilde

Appelsin

Halloumi

(Indeholdermælk)

Spinat

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)408.0981 kcal
Energi (kJ)1707.4827 kJ
Fedt32.4198 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat2.96 g
Sukker3 g
Protein23.167 g
Salt2.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær halloumi i skiver. Læg i en skål med koldt vand*. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

3

Del appelsin i to. Pres saften ud af den ene halvdel i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Hak den anden halvdel groft. Hak peberfrugt og spinat groft. Hak persille groft.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt dukkah, når der er 1 min tilbage.

5

Vend ris, peberfrugt, spinat, appelsin og 1/2 persille i skålen med appelsindressing.

6

Anret rissalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille.