
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Vores sushiruller med røget laks, agurk og flødeost er en cremet og frisk sushi klassiker, hvor mild flødeost binder de bløde smage af laks og sprød agurk sammen. Server som del af sushi aften derhjemme eller som en lækker forret til gæster.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Agurk
150 g
Jasminris
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
150 g
Flødeost
(Indeholder: Mælk)
3 dl
Vand til ris
¼ tsk
Salt til ris
2 tsk
Sukker til ris

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Rør sukker og hvidvinseddike i risen.
Lad ris køle af i køleskabet i 10-15 min.

Imens, skræl agurk til lange, tynde bånd.

Læg agurkebånd på et stykke bagepapir, så de overlapper hinanden en smule, og danner en rektangel.
Dup tør med køkkenrulle.
Smør et tyndt lag flødeost på agurkebånd, og derefter et tyndt lag ris.
Fordel laks på midten af rulle, og rul til en stram pølse.
Skær i mundrette skiver.
Opbevar på køl indtil servering.

Anret sushiruller på et fad.
Drys med sesamfrø.