
I aften laver vi grillet Croque Madame-inspireret sandwich med sennepsmayo, prosciutto, mozzarella og revet hård ost. Vi topper sandwichen med spejlæg - hvilket er det, der kendetegner Croque Madame! Frisk og spændende tilbehør er en fantastisk æblesalat med salatmix, gulerod, æble og valnødder.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
50 g
Prosciutto
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
2 stk
Gulerod
1 stk
Æble
20 g
Valnødder
60 g
Blandet salat
2 stk
Æg (trin 3)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bland mayonnaise, sennep og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med sennepsmayonnaise, og top med prosciutto. Drys med revet mozzarella og finrevet ost. Grill brød i toppen af ovnen i 7-8 min, eller indtil osten er gylden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*.

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde både. Hak valnødder groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag

Bland salat, gulerod, æble, valnødder, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Fyld brød med spejlæg. Server med æblesalat.

