Skip to main content
Crispy chicken
Crispy chicken

Crispy chicken

with quinoa salad and basil mayo

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Selleri
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Trefarvet quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryst

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Basilikum

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3286 kJ
Kalorier (kcal)785 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat61.6 g
Sukker10.4 g
Kostfibre6.8 g
Protein47 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium27.6 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6