Denne opskrift er til alle familier derude, der elsker peanuts - med kun 9 ingredienser skaber du kulinarisk magi med sataysauce, gulerødder og kylling. Serveres med frisk koriander, agurk og ægnudler, og det bedste af alt er, at din nye yndlingsret er klar på kun 20 minutter. Velbekomme!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
25 ml
Kyllingelårfilet
100 g
Koriander
1 stk
Gulerod
½ dl
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)Sataysauce
(Indeholdergluten, soja, fisk, jordnødder)Zucchini
Nudler
(Indeholdergluten)Løg
Hvidløgsfed
Lime
Vand*
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) og zucchini i tynde, halve skiver. Skær løg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.
Kog nudler i 7-9 min. Skyl under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt gulerod, zucchini og løg. Steg i 3-4 min. Stil til side på en tallerken.
Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern overskydende fedt fra kylling.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Tilsæt limeskal, en stor skvæt limesaft, vand*, sataysauce og soja. Tilsæt stegte grøntsager. Vend det hele sammen. Krydr med salt* og peber*.
Anret nudler i dybe tallerkener. Top med kylling, peanutsauce og koriander. Server med limebåde.