topBanner
Cremet peanutkylling

Cremet peanutkylling

med nudler & koriander

Denne opskrift er til alle familier derude, der elsker peanuts - med kun 9 ingredienser skaber du kulinarisk magi med sataysauce, gulerødder og kylling. Serveres med frisk koriander, agurk og ægnudler, og det bedste af alt er, at din nye yndlingsret er klar på kun 20 minutter. Velbekomme!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenfiskjordnøddersoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Zucchini

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Nudler

(Indeholdergluten)

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

300 g

Kyllingelårfilet

100 g

Sataysauce

(Indeholdergluten, fisk, jordnødder, soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3155 kJ
Kalorier (kcal)754 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat95 g
Sukker17 g
Protein47 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skær gulerod (uskrællet) og zucchini i tynde, halve skiver. Skær løg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Kog nudler i 7-9 min. Skyl under koldt vand i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt gulerod, zucchini og løg. Steg i 3-4 min. Stil til side på en tallerken.

4

Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern overskydende fedt fra kylling.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Tilsæt limeskal, en stor skvæt limesaft, vand, sataysauce og soja. Tilsæt stegte grøntsager. Vend det hele sammen. Krydr med salt og peber.

6

Anret nudler i dybe tallerkener. Top med kylling, peanutsauce og koriander. Server med limebåde.