Cremet paprikapasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet paprikapasta

Cremet paprikapasta

med revet goudaost og frisk persille

Når det skal gå stærkt, er pasta med en skøn sauce et godt bud. I aften består vores sauce af peberfrugt, løg, hvidløg, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og ost. Saucen får et ekstra twist af at krydres med røget paprika og misopasta. Vi blander vores sauce med rigatoni og frisk spinat, og topper med frisk persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Peberfrugt

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3113 kJ
Kalorier (kcal)744 kcal
Fedt32.7 g
Mættet fedt19.2 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker13.9 g
Protein28.8 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, løg, hvidløg og røget paprika i 3-4 min, eller indtil velduftende. 

Tilsæt grøntsagsbouillon, misopasta [½ pakke, 2P], madlavningsfløde, revet ost og pastavand [2 dl | 4 dl], og rør rundt. Smag til med salt og peber.

Tilsæt spinat og pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt ekstra pastavand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med persille.