
Med vores børnevenlige koncept bliver familiemiddage nemme at tilpasse, så alle får glæde af måltidet. Børnene kan nyde de enkle og milde smage, mens forældrene kan tilføje det lille ekstra, der gør retten til deres egen. I dag laver vi en lækker one-pot pastaret, som både store og små vil elske! "One-pot" betyder, at vi laver det hele i én og samme gryde. Vi laver en lækker tomat-flødesauce med grøntsager, og deri vender vi vores friske tortelloni, som får lov at koge færdigt i saucen. Vi topper de voksnes og modige børns tallerkener med ost, chorizo og en forførende urtegremolata med persille og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
4 g
Souvlaki-krydderi
(Kan indeholde spor af: Æg, Fisk, Sennep, Sesam, Soja, Selleri, Krebsdyr, Mælk)
200 g
Hakkede tomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Mælk, Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Fisk, Sennep, Soja, Selleri, Krebsdyr, Bløddyr, Nøtter)
30 g
Spinat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Bredbladet persille
300 g
Kyllingebryststrimler
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Olie til gremolata
¼ tsk
Salt til gremolata

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil genemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, hak løg fint.
Skær gulerod i 1 cm tern.
Skyl spinat.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt souvlaki-krydderi, hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, sukker, salt og et nip peber, og rør sammen.

Tilsæt tortelloni, og dæk med låg.
Sænk til middel varme, og kog i 5-6 min, eller indtil pasta er 'al dente'.
Tilsæt kylling.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland persille, hvidløg, chiliflager, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Tilsæt spinat og halvdelen af finrevet ost til stegepanden med pasta, og rør rundt indtil spinaten er faldet sammen.
TIP: Undlad chiliflager, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost.
Top voksentallerkenerne med gremolata og chorizo.