Cremet basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kogte kartofler og fyldig tranebærsalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat med kål og tranebær giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

1 stk

Æble

75 g

Spidskål, skåret

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2399 kJ
Kalorier (kcal)573 kcal
Fedt20.7 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat54.8 g
Sukker19.6 g
Protein42.7 g
Salt9.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Halver kartofler (uskrællet).

Hak basilikum groft. 

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. 

Krydr med salt og peber, og dæk til med låg.

Steg kylling
3

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Vend kylling med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie i en skål.

Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Kom spidskål [1/2 pose, 2P] i en stor skål, og masser med en smule olivenolie i 30 sek.

Tilsæt æble, tranebær og et nip salt og peber, og vend sammen.

Lav basilikumsauce
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber.

Server
6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener.

Top kylling med basilikumsauce.