Cremet basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kogte kartofler og fyldig tranebærsalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat med kål og tranebær giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Basilikum

400 g

Små kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Æble

75 g

Spidskål, skåret

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)608 kcal
Energi (kJ)2544 kJ
Fedt24 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat53.2 g
Sukker18.2 g
Protein42.1 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Hak basilikum groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Kog kartofler
2

Kom kartofler i gryden med kogende vand, og kog i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Vend kartoflerne med en klat smør.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og vend med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Steg kylling i 3-4 min på hver side, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Kom spidskål [1/2 pose, 2P] i en stor skål, og masser med en smule olivenolie* i 30 sek. Tilsæt æble, tranebær og et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Lav basilikumsauce
5

Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og halvdelen af basilikum, og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.

Server
6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Drys med resterende basilikum.