Cremet basilikumkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet basilikumkylling

Cremet basilikumkylling

med kartofler & æblesalat

Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

200 ml

Madlavningsfløde

400 g

Kartofler

4 g

Grøntsagsbouillon

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Æble

60 g

Blandet salat

1 pose

Basilikum

20 g

Solsikkefrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)222 kcal
Energi (kJ)928 kJ
Fedt6.92 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat2.62 g
Sukker0.7 g
Protein35.94 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Kog vand
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Hak basilikum groft.

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt*.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler. Vend med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.

Lav basilikumsauce
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og halvdelen af basilikum. Lad simre i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top med solsikkefrø og resterende basilikum.