Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
200 ml
Madlavningsfløde
400 g
Kartofler
4 g
Grøntsagsbouillon
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Æble
60 g
Blandet salat
1 pose
Basilikum
20 g
Solsikkefrø
efter behov
Smør
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Hak basilikum groft.
Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler. Vend med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og halvdelen af basilikum. Lad simre i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top med solsikkefrø og resterende basilikum.