topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
iMat cremet baconpasta

iMat cremet baconpasta

med ovnbagte grøntsager og grøn pesto

En fantastisk lækker pastaret med masser af forskellige smage. Den cremede sauce består af pesto, bacon, plantebaseret Oatly iMat, ovnbagte grøntsager og lækre krydderier. Det smager også rigtig godt koldt, hvis der nu skulle være rester.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Selleri
Mælk
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

140 g

Bacon, tern

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

½ stk

Zucchini

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

125 ml

Oatly iMat

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3405 kJ
Kalorier (kcal)814 kcal
Fedt42.6 g
Mættet fedt11.5 g
Kulhydrat74.7 g
Sukker10.1 g
Protein29.3 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm halve skiver.

Hak tomat fint.

Fordel zucchini og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente', når grøntsagerne har 12 min tilbage i ovnen.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.  

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
4

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt iMat [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon og pastavand [2 spsk I 4 spsk], og rør rundt.

Tilsæt pesto
5

Lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt pesto, tomat, zucchini, pasta og bacon, og rør rundt.

Krydr med salt og peber. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med høvlet ost og basilikum.