Skip to main content
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med stegte østershatte og finrevet ost

4.2
(456)

I aften laver vi en fantastisk pasta med masser af farve og smag. Vi steger bacon, østershatte, hvidløg og zucchini. Derefter blander vi bacon og grøntsager i en cremet sauce med fløde, bouillon og spinat. Vi serverer vores fantastiske sauce med farfalle, den skønne sommerfuglepasta, og topper med basilikum og finrevet ost!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

140 g

Bacon, tern

100 g

Østershatte

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 pakke

Farfalle

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)927 kcal
Energi (kJ)3878 kJ
Fedt37.6 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat105.4 g
Sukker10.4 g
Kostfibre6.7 g
Protein38.7 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 12-13 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
3

Hak østershatte groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg østerhatte og zucchini i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Overfør til skålen med bacon.

Lav sauce
5

Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde til stegepanden. Pisk hvedemel [½ spsk | 1 spsk] og et skvæt vand* sammen til en jævning i en lille skål. Tilsæt jævning til panden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen. Tilsæt bacon og grøntsager, og krydr med et nip salt* og et stort nip peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og basilikum.