topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med stegte østershatte og finrevet ost

I aften laver vi en fantastisk pasta med masser af farve og smag. Vi steger bacon, østershatte, hvidløg og zucchini. Derefter blander vi bacon og grøntsager i en cremet sauce med fløde, bouillon og spinat. Vi serverer vores fantastiske sauce med farfalle, den skønne sommerfuglepasta, og topper med basilikum og finrevet ost!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

140 g

Bacon, tern

100 g

Østershatte

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)927 kcal
Energi (kJ)3878 kJ
Fedt37.64 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat105.37 g
Sukker10.4 g
Protein38.67 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 12-13 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
3

Hak østershatte groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg østerhatte og zucchini i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Overfør til skålen med bacon.

Lav sauce
5

Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde til stegepanden. Pisk hvedemel [½ spsk | 1 spsk] og et skvæt vand* sammen til en jævning i en lille skål. Tilsæt jævning til panden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen. Tilsæt bacon og grøntsager, og krydr med et nip salt* og et stort nip peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image