HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Baconpasta
topBanner
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med stegte østershatte og finrevet ost

Populær

I aften laver vi en fantastisk pasta med masser af farve og smag. Vi steger bacon, østershatte, hvidløg og zucchini. Derefter blander vi bacon og grøntsager i en cremet sauce med fløde, bouillon og spinat. Vi serverer vores fantastiske sauce med farfalle, den skønne sommerfuglepasta, og topper med basilikum og finrevet ost!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:MælkGlutenÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

60 g

Spinat

140 g

Bacon, tern

100 g

Østershatte

1 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

270 g

Farfalle

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)927 kcal
Energi (kJ)3878 kJ
Fedt37.64 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat105.37 g
Sukker10.4 g
Protein38.67 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.

2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 12-13 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadig har en smule bid.

3

Hak østershatte groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg østerhatte og zucchini i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Overfør til skålen med bacon.

5

Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde til stegepanden. Pisk hvedemel [½ spsk | 1 spsk] og et skvæt vand* sammen til en jævning i en lille skål. Tilsæt jævning til panden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen. Tilsæt bacon og grøntsager, og krydr med et nip salt* og et stort nip peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og basilikum.