HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremede Kikærter
topBanner
Cremede kikærter

Cremede kikærter

med champignon, grøn salsa & vilde ris

I aften laver vi en delikat gryderet med masser af spædende ingredienser. Kikærter, champignon og skalotteløg får dejlig smag af fløde, sennep, hvidløg og Worcestershiresauce. Som tilbehør laver vi en grøn salsa, og når vi siger grøn, så mener vi det. Salsaen består nemlig både af persille og af grønne tomater!

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetarisk
Allergener:sellerisennepglutensojasulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

15 g

Worcestershire sauce

(Indeholdersennep, gluten, soja)

4 g

Skalotteløg

1 pakke

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

12 g

Bredbladet persille

2 dl

Spinat

Kikærter

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Grøn tomat

Hvidløgsfed

Basmatiris, vilde

Champignon

Sennep

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)147.525 kcal
Energi (kJ)617.2446 kJ
Fedt3.951 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat16.2105 g
Sukker2.4 g
Protein8.154 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* [2 dl | 4 dl] i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Hæld vand fra, og kom ris tilbage i gryden.

2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Hak tomat fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og sennep [½ unit, 2P], og steg i yderligere 30 sek.

4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, kikærter og Worcestershire sauce, og lad simre på middelhøj varme i 3-4 min. Rør spinat [½ pose, 2P] i saucen, og smag til med salt* og peber*.

5

Hak persille fint. Bland tomat, en smule olivenolie*, persille og et nip salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret ris og cremede kikærter i dybe tallerkener. Top med salsa.