Skip to main content
¡Taco loco! med pulled pork og avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
¡Taco loco! med pulled pork og avocado

¡Taco loco! med pulled pork og avocado

Inspireret af Miguel

Tag børnene med i køkkenet, og lav mexicanske tacos med Miguel! Det bliver en ren fiesta, når vi laver tacos med pulled pork, revet gulerod, avocado og stegte majs. I ægte mexicansk stil laver vi også en herlig dressing med frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

300 g

Pulled pork

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Majs

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Koriander

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til kød

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3942 kJ
Kalorier (kcal)942 kcal
Fedt45 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker13.1 g
Protein41.7 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Varm pulled pork
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand, Tex-Mex og Ay Cajun-ba i gryden, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav dressing
4

Hak koriander fint.

Bland fraiche, halvdelen af koriander, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Hvis du ikke er vild med koriander, kan du bare undlade det.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Anret tacos med gulerod, pulled pork, avocado og majs, og dryp med dressing.

Top med resterende koriander.