
Tag børnene med i køkkenet, og lav mexicanske tacos med Miguel! Det bliver en ren fiesta, når vi laver tacos med pulled pork, revet gulerod, avocado og stegte majs. I ægte mexicansk stil laver vi også en herlig dressing med frisk koriander.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
300 g
Pulled pork
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Majs
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Koriander
½ spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til kød
1 spsk
Vand til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand, Tex-Mex og Ay Cajun-ba i gryden, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak koriander fint.
Bland fraiche, halvdelen af koriander, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Hvis du ikke er vild med koriander, kan du bare undlade det.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Anret tacos med gulerod, pulled pork, avocado og majs, og dryp med dressing.
Top med resterende koriander.