Kanelsukker-brødstænger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kanelsukker-brødstænger

Delevenlig ret | med glasur

Tag dit forklæde og kokkehue på og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Færdig pizzadej kan bruges i både det salt og søde køkken! Her bager vi brødet gyldent i ovnen, før vi topper med rigeligt smør, kanelsukker og glasur. Vi serverer det søde brød skåret ud i stænger, der er lette lige at tage med på picnic eller udflugt.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

2 g

Kanel

50 g

Flormelis

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til brød

1 spsk

Sukker til kanel

1 spsk

Vand til glasur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2842 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt16.3 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat115.9 g
Sukker29.6 g
Protein18.1 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered dej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Smelt smør i en lille gryde på middelhøj varme.

2

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 20x20 cm. 

Overfør til en bageplade med bagepapir.

Pensl med halvdelen af smeltet smør, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennembagt.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

3

Bland flormelis og vand i en lille skål.

Bland kanel og sukker i en anden lille skål.

Pensl færdigbagt dej med resterende smør, og top med kanelsukker.

TIP: Tilsæt et skvæt vand hvis glasuren er for tyk.

4

Skær ud i 8 lige store stænger.

Dryp brødstænger med glasur, og server mens de er varme.