Chutneyglaseret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaseret kyllingebryst

Chutneyglaseret kyllingebryst

med aromatisk bulgurpilaf og hvidløgsyoghurt

Faldt du for det spændende navn på denne ret? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultaterne! Vi koger bulgur med løg, og blander det med Goan Xacuti, hakkede mandler og persille. Vi serverer vores bulgurpilaf med chutneyglaseret kyllingebryst, stegte gulerødder og hvidløgsyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sennep
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

2 stk

Gulerod

2 g

Curry-On

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til bulgur

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2238 kJ
Kalorier (kcal)535 kcal
Fedt13.7 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat53.3 g
Sukker18.6 g
Protein45.1 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min.

Tilsæt vand og Goan Xacuti, og bring i kog. Tilsæt bulgur og salt, sænk til middel varme, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Bag kylling
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling med Curry-On og salt i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og vend med abrikoschutney. Placer hvidløg (uskrællet) i et hjørne af bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg gulerod
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tykke stave.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg gulerod i 4-5 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber, og tag panden af varmen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere.

Forbered råvarer
4

Imens, hak mandler og persille groft.

Hak agurk fint.

Placer mandler i et hjørne af bagepladen, når kyllingen har 5 min tilbage.

Bland bulgurpilaf
5

Vend mandler og persille i gryden med bulgur.

Pres hvidløg ud i en lille skål, og mos med en gaffel.

Tilsæt yoghurt, agurk og et nip salt, og rør rundt.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret bulgurpilaf og gulerod i dybe tallerkener.

Dryp med agurkeyoghurt.

Top med kylling.