Faldt du for det spændende navn på denne ret? Vi lover, at du ikke bliver skuffet over resultaterne! Vi koger bulgur med løg, og blander det med Goan Xacuti, hakkede mandler og persille. Vi serverer vores bulgurpilaf med chutneyglaseret kyllingebryst, stegte gulerødder og hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
2 stk
Gulerod
2 g
Curry-On
1 stk
Agurk
280 g
Kyllingebryst
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
1 stk
Bredbladet persille
½ spsk
Olie til bulgur
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min.
Tilsæt vand og Goan Xacuti, og bring i kog. Tilsæt bulgur og salt, sænk til middel varme, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun kylling med Curry-On og salt i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og vend med abrikoschutney. Placer hvidløg (uskrællet) i et hjørne af bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tykke stave.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg gulerod i 4-5 min, eller indtil mør.
Krydr med salt og et nip peber, og tag panden af varmen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere.
Imens, hak mandler og persille groft.
Hak agurk fint.
Placer mandler i et hjørne af bagepladen, når kyllingen har 5 min tilbage.
Vend mandler og persille i gryden med bulgur.
Pres hvidløg ud i en lille skål, og mos med en gaffel.
Tilsæt yoghurt, agurk og et nip salt, og rør rundt.
Skær kylling i skiver.
Anret bulgurpilaf og gulerod i dybe tallerkener.
Dryp med agurkeyoghurt.
Top med kylling.