Skip to main content

Hurtig chorizopasta

med 'cheesy' tomatsauce

I aften serverer vi rigtig hyggemad, som hele familien vil elske! Vi steger chorizo og løg og vender i fløjlsblød tomatsauce med cherrytomater, crème fraiche, rosmarin og hård ost. Vi topper med frisk basilikum og ost, og så er maden klar!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Mælk, Nøtter, Soja, Bløddyr, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Valnødder)

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

200 g

Hakkede tomater

40 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Rosmarin

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

½ stk

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

½ dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)3438 kJ
Kalorier (kcal)822 kcal
Fedt38.4 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker12.5 g
Kostfibre6.9 g
Protein36.9 g
Kolesterol16.6 mg
Salt3.3 g
Potassium292 mg
Calcium244.2 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater. 

Hak rosmarin groft. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg chorizo og løg i 3-4 min.

Tilsæt hvidløg, rosmarin og Mamas Favorit, og steg 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt cherrytomater, hakkede tomater, salt, crème fraiche og halvdelen af finrevet ost, og lad simre i 2-3 min.

3

Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Vend pasta og pastavand i saucen lige inden servering.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

4

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med basilikumblade og resterende ost. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image