I aften serverer vi rigtig hyggemad, som hele familien vil elske! Vi steger chorizo og løg og vender i fløjlsblød tomatsauce med cherrytomater, crème fraiche, rosmarin og hård ost. Vi topper med frisk basilikum og ost, og så er maden klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Tagliatelle, frisk
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Mælk, Nøtter, Soja, Bløddyr, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Valnødder)
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
200 g
Hakkede tomater
40 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
125 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Rosmarin
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ stk
Basilikum
¼ tsk
Salt til sauce
½ dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Hak rosmarin groft.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo og løg i 3-4 min.
Tilsæt hvidløg, rosmarin og Mamas Favorit, og steg 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt cherrytomater, hakkede tomater, salt, crème fraiche og halvdelen af finrevet ost, og lad simre i 2-3 min.
Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Vend pasta og pastavand i saucen lige inden servering.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med basilikumblade og resterende ost.