Kinesiskinspirerede rejetoasts
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kinesiskinspirerede rejetoasts

Delevenlig ret | med ingefærpasta og sesamoile

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer en lækker og delikat forret med et asiatisk touch. Vi finhakker rejer og blander dem med ingefærpasta og sesamolie, før vi topper det på baguetteskiver, som vi steger gyldne og sprøde.

Allergener:
Krebsdyr
Sesam
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

10 g

Ingefærpasta

80 g

Sød chilisauce

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1858 kJ
Kalorier (kcal)444 kcal
Fedt17.2 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat57.5 g
Sukker26 g
Protein14.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

1

Hak rejer fint, indtil det bliver en farslignende konsistent.

Bland rejefars, sesamolie, ingefærpasta og salt.

2

Skær baguette i 8 skiver.

Smør et tykt lag rejeblanding på hver brødskive.

Top med sesamfrø, og tryk frøene let ned i rejeblandingen.

3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Overfør forsigtigt rejetoasts til stegepanden. Steg i 2-3 min, indtil brød er gyldne og sprøde.

Vend rejetoasts, og steg i 1-2 min.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, snit forårsløg fint.

4

Anret rejetoasts på en tallerken, og top med forårsløg.

Server med sød chilisauce i en skål ved siden af som dip.