
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Her kommer en anderledes og delikat forret eller snack med et asiatisk touch. Vi laver en forførende rejefars med ingefær og sesamolie, som vi topper på baguetteskiver med sesamfrø. Vores rejetoasts steges gyldne og sprøde, og toppes til sidst med forårsløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
10 g
Ingefærpasta
80 g
Sød chilisauce
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning

Hak rejer fint til en farslignende konsistens.
Bland rejefars, sesamolie, ingefærpasta og salt.

Skær brød i 8 skiver.
Smør et tykt lag rejefars på hver skive.
Drys med sesamfrø, og dup frøene let fast med fingeren.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Overfør forsigtigt rejetoasts til stegepanden. Steg i 2-3 min, indtil brød er gyldne og sprøde.
Vend rejetoasts, og steg i 1-2 min.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, snit forårsløg fint.

Anret rejetoasts på en tallerken, og top med forårsløg.
Server med sød chilisauce.