Kinesisk-inspirerede rejetoasts
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kinesisk-inspirerede rejetoasts

Kinesisk-inspirerede rejetoasts

Delevenlig ret | med ingefærpasta og sesamoile

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer en anderledes og delikat forret eller snack med et asiatisk touch. Vi laver en forførende rejefars med ingefær og sesamolie, som vi topper på baguetteskiver med sesamfrø. Vores rejetoasts steges gyldne og sprøde, og toppes til sidst med forårsløg.

Allergener:
Krebsdyr
Sesam
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

10 g

Ingefærpasta

80 g

Sød chilisauce

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1872 kJ
Kalorier (kcal)447 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat57.2 g
Sukker23.3 g
Protein15 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Hak rejer
1

Hak rejer fint til en farslignende konsistens.

Bland rejefars, sesamolie, ingefærpasta og salt.

Forbered rejetoasts
2

Skær brød i 8 skiver.

Smør et tykt lag rejefars på hver skive.

Drys med sesamfrø, og dup frøene let fast med fingeren.

Steg rejetoasts
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Overfør forsigtigt rejetoasts til stegepanden. Steg i 2-3 min, indtil brød er gyldne og sprøde.

Vend rejetoasts, og steg i 1-2 min.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, snit forårsløg fint.

Server
4

Anret rejetoasts på en tallerken, og top med forårsløg.

Server med sød chilisauce.