Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer en anderledes og delikat forret eller snack med et asiatisk touch. Vi laver en forførende rejefars med ingefær og sesamolie, som vi topper på baguetteskiver med sesamfrø. Vores rejetoasts steges gyldne og sprøde, og toppes til sidst med forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
10 g
Ingefærpasta
80 g
Sød chilisauce
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning
Hak rejer fint til en farslignende konsistens.
Bland rejefars, sesamolie, ingefærpasta og salt.
Skær brød i 8 skiver.
Smør et tykt lag rejefars på hver skive.
Drys med sesamfrø, og dup frøene let fast med fingeren.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Overfør forsigtigt rejetoasts til stegepanden. Steg i 2-3 min, indtil brød er gyldne og sprøde.
Vend rejetoasts, og steg i 1-2 min.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, snit forårsløg fint.
Anret rejetoasts på en tallerken, og top med forårsløg.
Server med sød chilisauce.