HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBagte Bønner
topBanner
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & pecorino-urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde parmesan-tæppe som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og parmesan.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittersellerimælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Hakkede tomater

4 g

Gulerod

1 g

Spinat

1 pakke

Oregano

1.33 spsk

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 tsk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 dl

Kruspersille

Løg

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

Chiliflager

Kidneybønner

Hvidløgsfed

Rød peberfrugt

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)775.1619 kJ
Kalorier (kcal)185.2682 kcal
Fedt9.2358 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat12.17 g
Sukker3.3 g
Protein6.2545 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Halver løg, og skær i tynde skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Pluk oreganoblade. Hak persille fint. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner. Riv pecorino fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager (stærk!), og steg videre i 1 min, Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen, og stil til side.

4

Bræk baguette i små stykker. Bland brødstykker, pecorino, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. 


5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med brødstykker. Bag øverst i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret de bagte bønner på tallerkener.