topBanner
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & pecorino-urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde parmesan-tæppe som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og parmesan.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksulfittersellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Oregano

1 pose

Kruspersille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

1 dåse

Chiliflager

1 tsk

Hakkede tomater

4 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

100 ml

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Spinat

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

15 ml

Sukker*

1 pose

Vand*

½ stk

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2088 kJ
Kalorier (kcal)499 kcal
Fedt14 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat63 g
Sukker25 g
Protein22 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Halver løg, og skær i tynde skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Pluk oreganoblade. Hak persille fint. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner. Riv pecorino fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min.Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager (stærk!), og steg videre i 1 min, Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

3

Tilsæt kidneybønner, sukker [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand, og rør rundt.Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.Tag panden af varmen, og stil til side.

4

Bræk baguette i små stykker. Bland brødstykker, pecorino, persille og en smule olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber*.

5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med brødstykker. Bag øverst i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret de bagte bønner på tallerkener.