topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & pecorino-urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde parmesan-tæppe som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og parmesan.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Hakkede tomater

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

1 pose

Oregano

15 ml

Balsamico

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Kruspersille

1 stk

Løg

20 g

Pecorino Romano-ost

1 g

Chiliflager

1 pakke

Kidneybønner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 tsk

Sukker

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)185 kcal
Energi (kJ)775 kJ
Fedt9.24 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat12.17 g
Sukker3.3 g
Protein6.25 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Halver løg, og skær i tynde skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Pluk oreganoblade. Hak persille fint. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner. Riv pecorino fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager (stærk!), og steg videre i 1 min, Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat
3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen, og stil til side.

Bland urtebrød
4

Bræk baguette i små stykker. Bland brødstykker, pecorino, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. 


Gratiner grøntsager
5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med brødstykker. Bag øverst i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Server
6

Anret de bagte bønner på tallerkener.