Skip to main content
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & pecorino-urtecroutoner

5.0
(4)

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde parmesan-tæppe som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og parmesan.

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Hakkede tomater

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

1 pose

Oregano

15 ml

Balsamico

4 g

Bouillon

1 pose

Kruspersille

1 stk

Løg

20 g

Pecorino Romano-ost

1 g

Chiliflager

1 pakke

Kidneybønner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 tsk

Sukker

1 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)185 kcal
Energi (kJ)775 kJ
Fedt9.2 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat12.2 g
Sukker3.3 g
Kostfibre6.8 g
Protein6.3 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Halver løg, og skær i tynde skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Pluk oreganoblade. Hak persille fint. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner. Riv pecorino fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager (stærk!), og steg videre i 1 min, Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat
3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen, og stil til side.

Bland urtebrød
4

Bræk baguette i små stykker. Bland brødstykker, pecorino, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. 


Gratiner grøntsager
5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med brødstykker. Bag øverst i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Server
6

Anret de bagte bønner på tallerkener.