topBanner
Honningglaseret halloumi

Honningglaseret halloumi

med frisk spidskål & koriander

Skru op for volumen på din yndlingsmusik, dans ud i køkkenet og lav dette spændende og friske veganske måltid med et asiatisk præg. Lad halloumien glaseres i en lækker honningmarinade med smag af både sødme, salthed og syrlighed, og et dejlig sting fra ingefær. Serveres med frisk salat tilberedt på spidskål, forårsløg og chili, og som har fået ekstra opmærksomhed gennem en skvæt lime og finthakket koriander for en autentisk asiatisk smag. Top med crunchy peanuts, og du har smagsrig og festlig aftensmad at glæde dig til!

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasesammælkjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Honning

25 g

Ketchup

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

200 g

Spidskål

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Forårsløg

1 pose

Koriander

1 stk

Chili

1 stk

Lime

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2423 kJ
Kalorier (kcal)579 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat34 g
Sukker24 g
Protein31 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snit spidskål fint. Gnid med en smule salt indtil bladene er bløde i en stor skål.

2

Skræl gulerod. Skær i tynde stave.Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak forårsløg groft. Hak koriander (med stilk) fint. Halver chili. Fjern kerner. Hak fint.Skær lime i både. Tilsæt gulerod, peberfrugt, forårsløg, koriander, chili (stærk!) og et stort skvæt limesaft til skålen med spidskål.

3

Hak peanuts groft.

4

Riv ingefær og hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, soja, honning, ketchup, et skvæt limesaft og sesamfrø i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Skær halloumi i 1 x 1 cm stave. Steg i 2-3 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

6

Anret salat og halloumi på tallerkener. Top med peanuts.