topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningglaseret halloumi

Honningglaseret halloumi

med frisk spidskål & koriander

Skru op for volumen på din yndlingsmusik, dans ud i køkkenet og lav dette spændende og friske veganske måltid med et asiatisk præg. Lad halloumien glaseres i en lækker honningmarinade med smag af både sødme, salthed og syrlighed, og et dejlig sting fra ingefær. Serveres med frisk salat tilberedt på spidskål, forårsløg og chili, og som har fået ekstra opmærksomhed gennem en skvæt lime og finthakket koriander for en autentisk asiatisk smag. Top med crunchy peanuts, og du har smagsrig og festlig aftensmad at glæde dig til!

Tags:
One Pan
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

25 g

Ketchup

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

200 g

Spidskål

100 g

Basmatiris

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

10 g

Sesamfrø

200 g

Halloumi

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)492 kcal
Energi (kJ)2059 kJ
Fedt27.37 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat30.46 g
Sukker24.6 g
Protein26.69 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Forbered spidskål
1

Snit spidskål fint. Gnid med en smule salt* indtil bladene er bløde i en stor skål. 

Bland salat
2

Skræl gulerod. Skær i tynde stave. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak forårsløg groft. Hak koriander (med stilk) fint. Halver chili. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Tilsæt gulerod, peberfrugt, forårsløg, koriander, chili (stærk!) og et stort skvæt limesaft til skålen med spidskål.

Hak peanuts
3

Hak peanuts groft.

Bland marinade
4

Riv ingefær og hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, soja, honning, ketchup, et skvæt limesaft og sesamfrø i en lille skål.

Steg halloumi
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær halloumi i 1 x 1 cm stave. Steg i 2-3 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret salat og halloumi på tallerkener. Top med peanuts.