HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonningglaseret Halloumi
topBanner
Honningglaseret halloumi

Honningglaseret halloumi

med frisk spidskål & koriander

Skru op for volumen på din yndlingsmusik, dans ud i køkkenet og lav dette spændende og friske veganske måltid med et asiatisk præg. Lad halloumien glaseres i en lækker honningmarinade med smag af både sødme, salthed og syrlighed, og et dejlig sting fra ingefær. Serveres med frisk salat tilberedt på spidskål, forårsløg og chili, og som har fået ekstra opmærksomhed gennem en skvæt lime og finthakket koriander for en autentisk asiatisk smag. Top med crunchy peanuts, og du har smagsrig og festlig aftensmad at glæde dig til!

Tags:One PanVegetarisk
Allergener:glutensojasesamsulfitterjordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

25 g

Ketchup

25 ml

Koriander

75 g

Chili

20 g

Gulerod

10 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

200 g

Spidskål

1 stk

Basmatiris

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

Forårsløg

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

Halloumi

(Indeholdermælk)

Hvidløgsfed

Rød peberfrugt

Ingefær

Lime

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)492.025 kcal
Energi (kJ)2058.6326 kJ
Fedt27.3725 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat30.455 g
Sukker24.6 g
Protein26.685 g
Salt6.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit spidskål fint. Gnid med en smule salt* indtil bladene er bløde i en stor skål. 

2

Skræl gulerod. Skær i tynde stave. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak forårsløg groft. Hak koriander (med stilk) fint. Halver chili. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Tilsæt gulerod, peberfrugt, forårsløg, koriander, chili (stærk!) og et stort skvæt limesaft til skålen med spidskål.

3

Hak peanuts groft.

4

Riv ingefær og hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, soja, honning, ketchup, et skvæt limesaft og sesamfrø i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær halloumi i 1 x 1 cm stave. Steg i 2-3 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

6

Anret salat og halloumi på tallerkener. Top med peanuts.