HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankokylling
topBanner
Pankokylling

Pankokylling

med sesamfritter & persilledressing

Børnevenlig

Gyldenstegt, sprød panering, saftigt kød og tusind gange bedre end kyllingenuggets! Så godt, at børnene beder om mere. Serveres med sprøde, hjemmelavede fritter toppet med sesamfrø, stegte grøntsager og en lækker persilledressing - vi lover, at både store og små maver bliver mættede og forlader bordet med et smil.

Allergener:mælkglutensesamæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

280 g

Kartofler

10 g

Zucchini

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

¼ tsk

Kyllingebrystfilet

Bredbladet persille

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Blomkål

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1136.165 kJ
Kalorier (kcal)271.55 kcal
Fedt6.79 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat12.0925 g
Sukker0.6 g
Protein39.2775 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær blomkål i små buketter. Skær zucchini i tynde skiver. Hak persilleblade fint. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 1 cm).

3

Bland panko og salt* i en dyb tallerken. Pisk æg med en gaffel i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken. TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg blomkål og zucchini i 5-6 min. Skær citron i både. Bland fraiche, persille og en skvæt citronsaft i en lille skål. 

6

Anret pankokylling, stegte grøntsager og fritter på tallerkener. Dryp med persilledressing. Server med citronbåde.