topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, stegt spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvid basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Allergener:glutensojakrebsdyrsulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Honning

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

250 ml

Kokosmælk

20 g

Karrypasta

(Indeholdersennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2847 kJ
Kalorier (kcal)681 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat90 g
Sukker22 g
Protein24 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint.Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både.

2

Opvarm en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og ½ ingefær i 1 min. Tilsæt ris, et nip salt og vand*, og bring i kog ved høj varme. Sænk til lav varme. Kog ris i 12 min under låg. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Steg spidskål, gulerod, 1/2 hvidløg og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta, og lad simre i 5-6 min.Krydr med salt og peber*.

4

Bland honning, 1-2 spsk limesaft, soja, vand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], resterende hvidløg og et nip salt.

5

Pil rejerne. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme.Steg rejer i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 2-3 min, eller indtil væsken er fordampet.Hak koriander fint.

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander.Server med limebåde.