Skip to main content
Honning- og sojaglaserede rejer
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, stegt spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvid basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Crustaceans
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

1 stk

Lime

25 g

Honning

150 g

Rejer

(Indeholder: Crustaceans, Schwefeldioxide und Sulfite Kan indeholde spor af: Latte, Uova, Senape, Soja, Glutenhaltiges Getreide, Sesamsamen, Pesce, Molluschi)

250 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Senf)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)396.8 kcal
Energi (kJ)1660.2 kJ
Fedt1.3 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker10.9 g
Kostfibre2 g
Protein20.9 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både.

Kog ris
2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og ½ ingefær i 1 min. Tilsæt ris, et nip salt* og vand*, og bring i kog ved høj varme. Sænk til lav varme. Kog ris i 12 min under låg. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt kokosmælk
3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg spidskål, gulerod, 1/2 hvidløg og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta, og lad simre i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

Lav glace
4

Bland honning, 1-2 spsk limesaft, soja, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], resterende hvidløg og et nip salt*.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg rejer i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 2-3 min, eller indtil væsken er fordampet. Hak koriander fint. 

Server
6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image