HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojaglaserede Rejer
topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, stegt spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvid basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojakrebsdyrsulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

25 ml

Koriander

150 g

Gulerod

150 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

20 g

Jasminris

1 stk

Kokosmælk

3.5 dl

Spidskål

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

Forårsløg

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Hvidløgsfed

Ingefær

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1660.2111 kJ
Kalorier (kcal)396.8 kcal
Fedt1.2875 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat74.515 g
Sukker10.9 g
Protein20.8875 g
Salt3.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og ½ ingefær i 1 min. Tilsæt ris, et nip salt* og vand*, og bring i kog ved høj varme. Sænk til lav varme. Kog ris i 12 min under låg. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg spidskål, gulerod, 1/2 hvidløg og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta, og lad simre i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

4

Bland honning, 1-2 spsk limesaft, soja, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], resterende hvidløg og et nip salt*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg rejer i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 2-3 min, eller indtil væsken er fordampet. Hak koriander fint. 

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander. Server med limebåde.