
Er du klar til en bid af mexico? for aftensmaden byder på livlige og varme smage med vores chili- og citruskrydret ørred. Vi serverer retten med pico de gallo, en klassisk frisk salsa i det mexikanske køkken. Hertil hvidløgsstegte ris, sprødstegte majs og dressing lavet på vores særlige Ay Cajun-ba krydderiblanding.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Løg
½ g
Chiliflager
25 g
Honning
250 g
Ørred
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
1 stk
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
250 g
Cherrytomater
½ spsk
Olie til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Vand til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, skær citrusfrugt i både.
Bland chiliflager, honning, et skvæt citrusfrugtsaft og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad, og hæld marinade over.
Bag i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Imens, opvarm en stor stegepande på høj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne, og overfør til en mellemstor skål.
Hak koriander og løg fint.
Skær cherrytomater i kvarte.
Tilsæt koriander, løg og cherrytomater, et stort skvæt citrusfrugtsaft, salt og olivenolie til skålen med majs, og vend sammen.

Bland mayonnaise, resterende Ay Cajun-ba og vand i en anden lille skål.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med majs, pico de gallo og fisk.
Dryp resterende marinade fra bageplade over fisk.
Server med dressing.