Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du lyst til en mexicansk burrito til frokost? Denne lækre burrito fyldes med Panamad-krydret fajitakylling, som steges med peberfrugt og rødløg. Vi topper med koriander og en frisk yoghurtdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Panamad
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Koriander
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til kød
Skær peberfrugt i 0,5 cm tynde strimler.
Skær løg i 0,5 cm tynde både.
Hak koriander fint.
Bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, rødløg og peberfrugt med Panamad og salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fordel fajitakylling i midten af hvert tortillabrød.
Top med koriander og yoghurtdressing.
Fold siderne ind, og rul til en stram burrito.