Skip to main content
Grønne asparges med sprød bacon-ostetopping

Grønne asparges med sprød bacon-ostetopping

Delevenlig ret | med finrevet ost og persille

4.3
(10)

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Imponer venner og familie med denne elegante forårsforret eller tilbehør. Vi topper asparges med en sprød ostetopping med hvidløg, rasp og persille, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Til sidst topper vi med bacon for at fuldende forårsfornemmelserne.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Kruspersille

125 g

Asparges, grøn

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

Næringsindhold

Energi (kJ)1288 kJ
Kalorier (kcal)308 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat13.7 g
Sukker1.4 g
Kostfibre1.8 g
Protein16.7 g
Kolesterol8.3 mg
Salt2.3 g
Potassium10 mg
Calcium115.5 mg

Fremgangsmåde

Lav ostetopping
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, finrevet ost, rasp, persille og et nip peber i en lille skål.

Forbered asparges
2

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.

Fordel asparges på bagepladen med bacon, når bacon har 8 min tilbage.

Top asparges
3

Drys asparges med ostetopping, og bag færdig i ovnen i resterende tid, eller indtil sprødt og gyldent.

Server
4

Server asparges på et serveringsfad, og top med bacon.