
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med denne elegante forårsforret eller tilbehør. Vi topper asparges med en sprød ostetopping med hvidløg, rasp og persille, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Til sidst topper vi med bacon for at fuldende forårsfornemmelserne.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
140 g
Bacon, tern
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Kruspersille
125 g
Asparges, grøn

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, finrevet ost, rasp, persille og et nip peber i en lille skål.

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.
Fordel asparges på bagepladen med bacon, når bacon har 8 min tilbage.

Drys asparges med ostetopping, og bag færdig i ovnen i resterende tid, eller indtil sprødt og gyldent.

Server asparges på et serveringsfad, og top med bacon.