
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Imponer venner og familie med denne elegante forårsforret eller tilbehør. Vi topper asparges med en sprød ostetopping med hvidløg, rasp og persille, og bager dem sprøde og gyldne i ovnen. Til sidst topper vi med bacon for at fuldende forårsfornemmelserne.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
140 g
Bacon, tern
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Kruspersille
125 g
Asparges, grøn
20 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, finrevet ost, rasp, persille og et nip peber i en lille skål.

Skær 2 cm af ender på asparges, og halver asparges på langs.
Fordel asparges på bagepladen med bacon, når bacon har 8 min tilbage.

Drys asparges med ostetopping, og bag færdig i ovnen i resterende tid, eller indtil sprødt og gyldent.

Server asparges på et serveringsfad, og top med bacon.