Caribisk svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk svinekød

Caribisk svinekød

med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat

I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og løg og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Lime

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

50 g

Ananas

300 g

Svinekamfilet

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ efter behov

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)701 kcal
Energi (kJ)2933 kJ
Fedt28.1 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker9.8 g
Protein38.4 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered frugt og grønt
2

Skræl ananas, og hak groft. 

Skær lime i både.

Hak mynte fint.

Hak agurk groft.

Skær tomat i 2 cm tern.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Lav tomat-agurkesalat
3

Bland agurk, tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered kød
4

Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg kød
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

Server
6

Anret ris, svinekød og ananas i dybe tallerkener.

Top med tomat-agurkesalat, srirachamayonnaise og mynte.

Server med resterende limebåde.