Skip to main content
Caribisk inspireret svinekød

Caribisk inspireret svinekød

med stegt ananas og tomat-agurkesalat

4.1
(20)

I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og rødløg, spicy srirachamayonnaise og frisk mynte.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

113.5 g

Ananasskiver

150 g

Langkornede hvide ris

2 stk

Tomat

½ stk

Løg

½ stk

Agurk

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

300 g

Svinekamfilet

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Mel til kød

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3189 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker11.4 g
Kostfibre3.9 g
Protein37.7 g
Salt5.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium415.1 mg
Calcium30.4 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Ay Cajun-ba i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, hæld væde fra ananas, og hak groft.

Hak mynte groft.

Hak agurk og tomat groft.

Hak løg fint.

Lav tomat-agurkesalat
3

Bland agurk, tomat, løg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered kød
4

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, krydr med salt, og vend med hvedemel i en skål.

Steg kød
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil brunet gennemstegt.

Tilsæt vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, svinekød, ananas og sauce i dybe tallerkener.

Top med tomat-agurkesalat og srirachamayonnaise.

Drys med mynte.