
I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og rødløg, spicy srirachamayonnaise og frisk mynte.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
113.5 g
Ananasskiver
150 g
Langkornede hvide ris
2 stk
Tomat
½ stk
Løg
½ stk
Agurk
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
300 g
Svinekamfilet
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Mynte
½ spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Mel til kød
½ spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits Ay Cajun-ba i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, hæld væde fra ananas, og hak groft.
Hak mynte groft.
Hak agurk og tomat groft.
Hak løg fint.

Bland agurk, tomat, løg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, krydr med salt, og vend med hvedemel i en skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil brunet gennemstegt.
Tilsæt vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Anret ris, svinekød, ananas og sauce i dybe tallerkener.
Top med tomat-agurkesalat og srirachamayonnaise.
Drys med mynte.