topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Risotto Caprese

Risotto Caprese

med frisk mozzarella og balsamicoglace

Oplev smagen af ​​Italien med vores Caprese-risotto. Her går frisk mozzarella og tomat op i en højere enhed, og du får essensen af ​​italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.

Tags:
10 min prep
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

150 g

Risottoris

1 pose

Basilikum

24 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rød chili

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

125 g

Cherrytomater

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til mozzarella

1 spsk

Olie til stegning

6 dl

Vand til risotto

½ tsk

Salt til risotto

1 tsk

Sukker til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2685 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt23.9 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker12.6 g
Protein26.3 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær tomat i 1 cm tern.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle. Skær i 6 tynde skiver, og krydr med salt.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, tomat og chili i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Begynd risotto
3

Tilsæt ris, Middelhavsdrøm og tomatpuré, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige.

Tilsæt vand, grøntsagsbouillon og salt, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Lav glace
4

Imens, opvarm en lille gryde over middelhøj varme.

Tilsæt balsamico og sukker, og kog i 1 min, eller indtil let reduceret.

Skyl spinat.

Halver cherrytomater.

Færdiggør risotto
5

Tag panden med færdig risotto af varmen.

Tilsæt halvdelen af finrevet ost, smør, cherrytomater og spinat, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber. 

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Top med mozzarella og resterende finrevet ost.

Drys med basilikum, og dryp med glace.