HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunpaneret Sej
topBanner
Cajunpaneret sej

Cajunpaneret sej

med fritter, peberfrugtsalsa & aioli

Sej er en torskfisk med lidt mørkere kød end almindelig torsk. Paner den i panko og steg den i olie, så får du fantastisk fast og velsmagende kød. Server med hjemmelavede fritter, en vidunderlig peberfrugtsalsa med persille, og en klat aioli, og denne uges lækre fiskeret er klar til at spises!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:fiskægsennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

500 g

Kartofler

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)595.9425 kcal
Energi (kJ)2493.4233 kJ
Fedt17.3455 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat75.824 g
Sukker15.6 g
Protein34.4627 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak persille fint. Skær tomat og peberfrugt i små tern.

3

Bland tomat, peberfrugt og persille i en skål. Tilsæt balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk], og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

4

Vend fisk med halvdelen af Ay Cajun-ba på en tallerken. Bland hvedemel* [1 spsk I 2 spsk], salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en skål. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en anden skål. Kom panko og resterende Ay Cajun-ba i en tredje skål. Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

5

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt ekstra olie efter behov. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

6

Anret fisk, salsa og fritter på tallerkener. Server med aioli.