Skip to main content
Cajunpaneret grillost

Cajunpaneret grillost

med Tex-Mex kartofler og majs-avocadosalat

I aften lader vi os inspirere af mexicansk madlavningskunst, og frister med grillost som vi panerer i panko og cajunkrydderier, og derefter bager gylden. Vi laver også sprøde kartoffelbåde med Tex-Mex krydderi og en frisk tomatsalat med majs, avocado og spinat. Og så topper vi herlighederne med spicy srirachamayo og syrlig limesaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

25 g

Panko

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 stk

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

5 g

Tex-Mex

200 g

Grillost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

½ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4690 kJ
Kalorier (kcal)1121 kcal
Fedt69.2 g
Mættet fedt28.5 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker13.9 g
Kostfibre11.7 g
Protein39.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1273 mg
Calcium5.5 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Stil til side, og lad køle af.

Paner grillost
3

Skær grillost i skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba, salt, et stort nip peber og olivenolie i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillost
4

Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 10-12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gyldne.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skær lime i både.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler, grillost og salat på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise og limebåde.