Skip to main content
Cajunkrydret svinemørbrad
Cajunkrydret svinemørbrad

Cajunkrydret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og røget dip

I aften frister vi med en fantastisk opskrift med masser af smage og farver. Vi krydrer svinemørbrad med cajunkrydderier, og bager den til perfektion. Den får selskab i ovnen af kartofler, gulerod, peberfrugt og løg. Vi server kød, kartofler og grøntsager med en røget dip med mayo, fraiche, citrusfrugt og røget paprika, og så topper vi med frisk tomat og chili.

Tags:
Hvedefri
Mere grønt
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tomat

250 g

Svinemørbrad

2 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

½ stk

Chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2480 kJ
Kalorier (kcal)593 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker17.5 g
Protein35.7 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag grøntsager
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 3 cm tern.

Skær løg i 2 cm både.

Fordel gulerod, peberfrugt og rødløg på bagepladen, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i resterende tid, eller indtil grøntsagerne er møre.

Bag kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad med salt og Ay Cajun-ba i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Imens, halver citrusfrugt.

Hak tomat groft.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Lav røget dip
5

Bland mayonnaise, fraiche, røget paprika, citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top kartofler med tomat og chili.

Server med røget dip.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.