Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret svinekød

Cajunkrydret svinekød

med ovnbagte grøntsager og srirachamayonnaise

I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag ved at krydres med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

300 g

Svineschnitzel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 dåse

Majs

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2687 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt24.2 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker18.2 g
Protein39 g
Salt2.9 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt majs
3

Skyl spinat. 

Hæld væde fra majs.

Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kød
4

Krydr svinekød med Ay Cajun-ba og et nip salt, når grøntsagerne har 5 min tilbage.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Skær svinekød i tynde skiver.

Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.

Server
6

Anret grøntsager og svinekød på tallerkener. 

Top med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image