HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCæsarinspireret Kyllingesalat
topBanner
Cæsarinspireret kyllingesalat

Cæsarinspireret kyllingesalat

med ovnstegte kartofler og cremet dressing

I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:ÆgSennepMælkGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Kyllingebryst

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeSelleri)

50 g

Grønkål, skåret

40 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)

15 g

Panko

(IndeholderGluten)

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 6)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)609 kcal
Energi (kJ)2550 kJ
Fedt27.45 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat44.99 g
Sukker10 g
Protein47.09 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel kartofler og hvidløg (uskrællet) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Krydr kylling med et nip salt på begge sider. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko [1/2 pose, 2P] og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.

4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern hvidløg fra bagepladen. Bag i ovnen i 8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli og et nip finrevet ost, krydr med et nip salt og peber, og rør rundt. Tilsæt vand indtil dressingen har en flydende konsistens. Bland kålblanding, grønkål, gulerod, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og eventuelt i en smule olivenolie i en stor skål, og masser i 30 sek. Tilsæt kartofler og hvidløgsdressing, og vend sammen. Skær kylling i tynde skiver.

6

Anret salat i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Top med kylling.