Cæsarinspireret kyllingesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsarinspireret kyllingesalat

Cæsarinspireret kyllingesalat

med ovnstegte kartofler og cremet dressing

I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Grønkål, skåret

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

15 g

Panko

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)609 kcal
Energi (kJ)2550 kJ
Fedt27.4 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat45 g
Sukker10 g
Protein47.1 g
Salt1.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel kartofler og hvidløg (uskrællet) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Paner kylling
2

Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko [1/2 pose, 2P] og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken. Krydr kylling med salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], og vend i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.

Ovnsteg kylling
4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern hvidløg fra bagepladen. Bag i ovnen i 8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland hvidløgsdressing
5

Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli og et nip finrevet ost, krydr med et nip salt* og peber*, og rør rundt. Tilsæt vand* indtil dressingen har en flydende konsistens. Skær kylling i tynde skiver. Bland kålblanding, grønkål, gulerod, kartofler og hvidløgsdressing i en stor skål.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Top med kylling.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image