HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCæsarinspireret Kyllingesalat
topBanner
Cæsarinspireret kyllingesalat

Cæsarinspireret kyllingesalat

med ovnstegte kartofler og cremet dressing

I aften lader vi os inspirere af den klassiske cæsarsalat, og laver en vidunderlig salat med innovative ingredienser. Vi panerer kylling i ost og panko, og steger den derefter til sprød perfektion. Vi bygger vores sprøde cæsarinspirerede salat med revet gulerod, kålstrimler, ovnbagte kartofler, kylling, en fantastisk hvidløgsdressing og revet ost.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ÆgSennepMælkGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Kyllingebryst

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeSelleri)

50 g

Grønkål, skåret

40 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)

15 g

Panko

(IndeholderGluten)

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)609 kcal
Energi (kJ)2550 kJ
Fedt27.45 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat44.99 g
Sukker10 g
Protein47.09 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel kartofler og hvidløg (uskrællet) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko [1/2 pose, 2P] og halvdelen af finrevet ost i en anden dyb tallerken. Krydr kylling med salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], og vend i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kyllingen ikke sidder fast i panden.

4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Overfør kylling til bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage, og fjern hvidløg fra bagepladen. Bag i ovnen i 8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pres hvidløg ud af skrællen, og mos med en gaffel i en lille skål. Tilsæt aioli og et nip finrevet ost, krydr med et nip salt* og peber*, og rør rundt. Tilsæt vand* indtil dressingen har en flydende konsistens. Skær kylling i tynde skiver. Bland kålblanding, grønkål, gulerod, kartofler og hvidløgsdressing i en stor skål.

6

Anret salat i dybe tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Top med kylling.