
En solid og smagfuld burger med bacon og cremet ostesauce, serveret med frisk salat vendt i aiolidressing i en blød briochebolle. Selvfølgelig med lækre ovnbagte fritter på siden.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Hakket oksekød
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
125 g
Bacon, skiver
200 g
Romainesalat
1 stk
Løg
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
1 stk
Gulerod, Julienne
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
½ tsk
Salt til kartofler
1 stk
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
1 spsk
Smør til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad, og hak groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Bland aioli, eddike og et nip salt og peber i en stor skål.
Vend salat, løg og gulerod i dressingen.

Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, smelt smør i en lille gryde på middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, Hello Sunrise, bouillon, og steg videre i 1 min.
Tilsæt gouda til gryden, og rør indtil smeltet.
Hold osteblanding varm indtil servering.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Fyld underbolle med salat, bøf og bacon.
Top med ostesauce og overbolle.
Server med fritter, resterende ostesauce og salat.